Servet ARSLAN/AĞRI-TEKHA
Ağrı Valisi Dr Önder BOZKURT, eşi Betül BOZKURT Hanımefendi ve il protokolü ile birlikte, “Hayat Boyu Öğrenme Şenlikleri” programına katıldı.
Ağrı Valisi Dr Önder BOZKURT, eşi Betül BOZKURT Hanımefendi ve il protokolü ile birlikte, Valiliğimiz himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında düzenlenen “Hayat Boyu Öğrenme Şenlikleri” programına katıldı.
Program kapsamında Halk Eğitim Merkezi halk oyunları ekibinin gösterilerini izleyen Valimiz ve eşi, daha sonra sergi alanını ziyaret ederek, kursiyerler tarafından hazırlanan ürünleri inceleyip çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Valimiz, hayat boyu öğrenme faaliyetlerinin bireylerin kişisel, sosyal ve mesleki gelişimlerine sağladığı katkılara dikkat çekerek, programın düzenlenmesinde emeği bulunan eğitimcileri ve kursiyerleri tebrik etti.