logo

reklam

Mardin Haber Gazetesinin Acı Günü

Artuklu’da meydana gelen trafik kazası, Mardin  Haber  Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat Akgül’ün ailesini yasa boğdu.

Mardin Haber Gazetesinin Acı Günü

Mardin’in Artuklu ilçesinde meydana gelen trafik kazası, Akgül ve Güneş aileleri ile Mardin basın camiasını yasa boğdu.

Kaza, dün akşam saatlerinde Artuklu ilçesine bağlı Savurkapı Mahallesi Kabala yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sürücüleri henüz belirlenemeyen 06 DKS 662 plakalı kamyon ile 34 YP 1330 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazanın ardından yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı kontrollerde, otomobilde bulunan Leyla Güneş (40) ile 9 yaşındaki kızı Rona Şevin Akgül’ün hayatını kaybettiği belirlendi.

Kazada yaralanan Yusuf Eymen Bıyık (10) ile birlikte H.K. (22), S.M.A. (17), Z.Z.A. (19), S.B. (40) ve T.B. (4), olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi başta olmak üzere kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Yusuf Eymen Bıyık, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Yusuf Eymen Bıyık’ın da yaşamını yitirmesiyle kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 3’e yükseldi.

Kazada yaşamını yitiren Leyla Güneş’in, Mardin  Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat Akgül’ün eşi ve Mardin Life Genel Yayın Yönetmeni Nezir Güneş’in kız kardeşi olduğu öğrenildi. Hayatını kaybeden Rona Şevin Akgül’ün Murat Akgül’ün küçük kızı, Yusuf Eymen Bıyık’ın ise yeğeni olduğu belirtildi.

 

Leyla Güneş’in ve ailesinin vefatı, yakınlarının yanı sıra Mardin basın camiasında da büyük üzüntüye neden oldu.

Hayatını kaybeden Leyla Güneş, Rona Şevin Akgül ve Yusuf Eymen Bıyık’ın cenazelerinin bugün ikindi namazına müteakip Kamor Camisi’nde kılınacak cenaze namazının ardından Kamor Mezarlığı’nda toprağa verileceği, taziyelerin ise Şakir Nuhoğlu Taziye Evi’nde kabul edileceği bildirildi.

 

Mardin Basınının Acısını Paylaşıyoruz

 

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Aksarayhaberleri.gen. tr ailesi olarak, bu elim trafik kazasında büyük bir acı yaşayan Mardin Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat Akgül başta olmak üzere, Mardin Haber Gazetesi çalışanlarına, Mardin Life Genel Yayın Yönetmeni Nezir Güneş‘e, Akgül ve Güneş ailelerine en içten başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

Hayatını kaybeden Leyla Güneş, Rona Şevin Akgül ve Yusuf Eymen Bıyık’a Allah’tan rahmet; kederli ailelerine, yakınlarına ve Mardin basın camiasına sabır ve metanet diliyoruz.

 

 

Share
43 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+3 = ?
Ağrı Manşet Ağrı Haber Sitesi Özgün ve Tarafsız Haber Anlayışıyla En Son Ağrı Haberleri