Son Dakika


Servet ARSLAN/AĞRI-TEKHA
AK Parti Eski Milletvekili Bayramını Ağrı’da geçirdi, İlk Olarak Ağrı Merkez Camisinde Bayram Namazını kıldı, burada “Baba ocağı dünyanın en huzurlu sığanıdır” diyerek Kurban Bayram namazımızı eda etti, akabinde geleneksel halkla bayramlaşmamızı gerçekleştirdi.
Bayram Dolayısıyla İl Merkezinde Bayramını geçiren AK Parti Eski Milletvekili Ekrem Çelebi Ağrı ilinde yeni seçilen Sivil Toplum Kuruluşları Başkanlarımızı ziyaret etti, hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Çelebi, Esnaf ve Sanatkârlar Oda Başkanı Sayın Arif Yıldıray Hatunoğlu, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sayın Cezmi Alpaslan, Sanayi Sitesi Başkanı Sayın Nizamettin Güzel, Terziler Oda Başkanı Sayın Resul Selçuk, Fırıncılar Dernek Başkanı Sayın Cevdet Ölçer ile bir araya geldi.
Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde ilimizin mevcut durumu, geleceğe yönelik proje ve hizmetleri üzerine değerlendirmelerde bulunarak istişarelerde bulunarak, Taziye ziyaretlerinde bulunan Çelebi İlde geçmişten kalan birikimiyle Ağrı halkının yanında bulundu.
BENZER HABERLER