Ağrı Milli Eğitim Müdürü Çakan, okul ve kız öğrenci yurdundaki hazırlıkları denetledi
Servet ARSLAN/AĞRI-TEKHA
Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Abdulhaluk Çakan, 2025-2026 eğitim öğretim yılı hazırlıkları kapsamında Öğretmen Nurgül Gelturan Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile kız öğrenci yurdunda incelemelerde bulundu.
İl Milli Eğitim Müdürü Abdulhaluk Çakan, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Edip Erdoğan ve Şube Müdürü İhsan Kösen ile Öğretmen Nurgül Gelturan Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. Okulun eğitim ortamlarını ve hazırlık çalışmalarını yerinde inceleyen Çakan, okul yöneticilerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çakan, incelemelerin ardından okula bağlı kız öğrenci yurduna geçti. Yurdun odaları, ortak kullanım alanları ve diğer bölümlerini gezen Çakan, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde yapılan hazırlıkları kontrol etti. Çakan, yaptığı açıklamada, il genelinde eğitim öğretim yılına yönelik hazırlıkların titizlikle sürdürüldüğünü belirtti.
Çakan, “Öğrencilerimizin eğitim hayatlarını güvenli, sağlıklı ve huzurlu ortamlarda sürdürebilmeleri için okullarımızda ve öğrenci yurtlarımızda yürütülen hazırlıkları yakından takip ediyoruz. Yeni eğitim öğretim yılına eksiksiz şekilde hazırlanmak için çalışmalarımızı sahada sürdürüyoruz. Okul yöneticilerimizden beklentimiz, öğrencilerimizin ihtiyaçlarını önceleyen bir anlayışla hazırlıklarını tamamlamalarıdır.” ifadelerini kullandı.
Çakan, eğitim kurumlarında yapılan çalışmaların zamanında tamamlanması ve öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılına hazır bir ortamda başlaması için gerekli kontrollerin sürdürüleceğini kaydetti.
İlgili