logo

reklam

HERBALIFE GÖZ BAKIM KREMLERİ İLE MÜKEMMEL GÖZ ÇEVRESİNİ KEŞFEDİN

 

Cildimiz hem zamanla hem de dış etkilere maruz kalarak zayıflar ve bir süre sonra bu yıpranma dışarıdan görünecek şekilde belli olur. Bu süreçte kırışıklıkların en belirgin olduğu yer hassas göz çevresidir. Herbalife Sıkılaştırıcı Göz Jeli ve Nemlendirici Göz Kremi ile daha bir görünüm kazabilirsiniz

Yaşlanma belirtileri kişiden kişiye farklılık gösterse de düzenli bakımlar gerçekleştirilmediği zaman olumsuz sonuçlar daha belirgin bir şekilde karşımıza çıkabiliyor. Özellikle hassas yapıdaki gözler özenli bakıma ihtiyaç duyuyor. Herbalife Sıkılaştırıcı Göz Jeli ve Nemlendirici Göz Kremi ile göz çevrenize gereken özeni gösterebilir, içerisinde yer alan vitaminlerle kısa sürede göz çevrenizdeki nem dengesini ve farkı görebilirsiniz.

Göz çevresindeki şişlikleri azaltın

Herbalife Sıkılaştırıcı Göz Jeli içeriğindeki B3 vitamini, C ve E vitaminleri, Aloe Vera ve salatalık özü ile göz çevresi gölgesinin sıkı bir görünüme sahip olmasına yardımcı olur ve göz çevresindeki şişlik görünümünün azalmasına yardımcı olur. Bütün cilt tiplerine uygun olan jel, ilave paraben içermez ve dermatolojik olarak test edilmiştir.

Pürüzsüz bir göz çevresi için gözünüzü nemlendirin

Herbalife Nemlendirici Göz Kremi düşük seviyede ter ve yağ bezi içeren ve bu nedenle de dehidrasyona yüksek oranda açık olan göz çevresi bölgesindeki çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünün azalmasına yardımcı olur. Göz çevreniz için özel olarak formüle edilmiş içeriğinde B3 vitamini, C ve E vitaminleri ve Aloe Vera, Avusturalya fındık yağı, salatalık özü ve peptit bulunmaktadır. Bütün cilt tiplerine uygun olan jel, ilave paraben içermez ve dermatolojik olarak test edilmiştir. Herbalife Nemlendirici Göz Kremi’nin derinlemesine nem özelliğiyle kısa sürede göz çevrenizdeki nem dengesinde artış gözlenir.

Herbalife’ın Herbalife Sıkılaştırıcı Göz Jeli 95 TL, Herbalife Nemlendirici Göz Kremi’nin için tavsiye edilen satış fiyatı 95 TL’dir.

Herbalife Ltd. Hakkında

Herbalife, 1980 yılından bu yana insanların yaşamlarını değiştiren ürünler sunan global bir beslenme şirketidir. Herbalife’ın beslenme, kilo kontrolü ve kişisel bakım ürünlerine 90’ın üzerinde ülkede, Bağımsız Herbalife Üyeleri aracılığıyla ulaşılmaktadır.

Herbalife, dünya genelinde yetersiz beslenme ve aşırı kilo problemlerine karşı yüksek kaliteli ürünler sunarak mücadele etmede kararlılıkla ilerlemektedir.

Herbalife Aile Vakfı (HFF) ve Casa Herbalife programlarını destekleyerek yeterli beslenme imkanına sahip olamayan çocukların iyi beslenmelerini sağlamaya yardımcı olmaktadır. Ayrıca Cristiano Ronaldo, LA Galaxy ve diğer pek çok şampiyon sporcunun da içinde bulunduğu 190’dan fazla dünya çapında sporcu, takım ve etkinliğin sponsorluğunu yapmaktadır.

Dünya üzerinde 7 bin 800’den fazla bursa escort çalışanı bulunan Herbalife, 2014 yılındaki net satışlarını 5 milyar dolar olarak açıklamıştır.

Herbalife International’e bağlı bir şirket olarak Türkiye’deki faaliyetlerine Mart 1998’de başlayan Herbalife International Ürünleri Ticaret Ltd. Şti., Herbalife ürünlerinin Türkiye’ye ithalatını yapmaktadır. Şirket, Türkiye Doğrudan Satış Derneği’nin ve merkezi Belçika Brüksel’de bulunan Uluslararası Beslenme Destek Ürünleri Dernekleri Birliği IADSA’nın Türkiye Temsilcisi’dir.

Herbalife ürünleri, Bağımsız Herbalife Üyeleri aracılığıyla satışa sunulur.

Herbalife, tüketiciyi korumada Altın Standart sunmaktadır.

Herbalife, Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nin Resmi Beslenme sponsorudur.

Herbalife ile ilgili daha fazla bilgi almak için Herbalife.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.1477986109_nemlendiri_g__z_kremi

Share
7693 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+1 = ?
Ağrı Manşet Ağrı Haber Sitesi Özgün ve Tarafsız Haber Anlayışıyla En Son Ağrı Haberleri