logo

reklam

Ağrı İl Özel İdaresinin Yeni Araçları Hizmete Hazır

arac3 arac1 arac2
Türkiye’nin en genç araç filosuna sahip olan Özel İdaremiz araç parkurunu güçlendirmeye devam ediyor. Araç filomuza yeni kattığımız son model 4 adet Beko Loder (kazıyıcı – yükleyici), 8 adet Toyota Hilux 4×4 pikap ile son model 1 adet 434F2 model greyder aracın kurdelesini Valimiz Musa Işın ile Genel Sekreterimiz Erhan Tenekeci beraber kesti.
Kurban kesilip dua edildi
Ağrı Müftüsü İbrahim Gemici’nin duasıyla başlayan ve akabinde kurban kesilen törene; Genel Sekreter Yardımcılarımız Hakkı Kaman, Ramazan Adsay, Meclis Başkanı Ali Öztürk ile İl Meclis Üyeleri katıldı.
Hayırlı olsun temennileriyle açılışı yapılan araçlar hakkında Genel Sekreterimiz Erhan Tenekeci’den bilgi alan Musa Işın, “Araçlarımız, şehrimize hayırlı uğurlu olsun. İnşallah mevcut ve yeni alınan araçlarımızla birlikte Özel İdaremiz hizmetlerine kesintisiz devam edecektir. Yıl içerisinde asfaltı olmayan köy yollarımızın sıkıntısını giderip farklı projeler gerçekleştirmek istiyoruz. Köylerimizde özellikle çocuklar ve kadınlar için düşündüğümüz güzel projelerimiz var. Devletimiz halkımızın rahatı ve şehrimizin kalkınması için arkamızda. İnşallah hayırlı ve bereketli bir çalışma sezonu olur” İfadelerini kullandı.
Türkiye’nin en genç araç parkı İdaremizde
Türkiye’nin en genç araç filosuna sahip olduklarını ifade eden Genel Sekreterimiz Erhan Tenekeci, araç parkurlarının güçlü ve donanımlı olduğunu söyledi.
Vali Musa Işın’la beraber açılış kurdelesini kesen Erhan Tenekeci, “Ağrı’da yaşayan insanlarımızın, çağın gerektirdiği medeni yaşam şartlarına kavuşması için hizmetlerimizi süratli, kaliteli ve ekonomik olarak yerine getirmeye çalışıyoruz. Yatırım ve hizmetler açısından önemli bir görev üstlenen kurumumuz kırsalda yaşanan sorunların çözümü için büyük gayret göstermektedir. İdaremiz, devletimizin desteği ile bugün dinamik ve manevra kabiliyeti yüksek araçlara sahip. Bu bizim için gurur verici bir şey. Araçlarımız 24 saat halkımızın hizmetinde olacak. En başından beri araç parkımızın zenginliğine emek veren Sayın Valimiz Musa Işın’a ve bu yönde çalışan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Share
2002 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+3 = ?
Ağrı Manşet Ağrı Haber Sitesi Özgün ve Tarafsız Haber Anlayışıyla En Son Ağrı Haberleri