logo

reklam

7. Tarım ve İnsan Konulu Fotoğraf Sergisi Ağrılılarla Buluştu.

​Bakanlığımız tarafından 7. si düzenlenen ”Tarım ve İnsan” konulu fotoğraf yarışmasında sergilenmeye değer bulunan 60 adet fotoğraf 22-24 Mart 2016 tarihleri arasında Kültür ve Kongre Salonunda sergilenerek Ağrılıların beğenisine sunuldu.

Serginin açılışına Ağrı Vali Yardımcısı Mehmet SOĞUKPINAR İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat DEMİRKIRAN, Kamu Kurumu Kuruluşlarının Temsilcileri, Oda ve Birlik Başkanları, İl Müdürlüğümüz personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından her yıl geleneksel olarak ülke çapında ve farklı kategorilerde düzenlenen fotoğraf yarışmasına 2015 yılında 1827 civarında eser katılmış olup, bunlardan 156 tanesi sergilenmeye layık görülmüştür. Bu fotoğraf sergisi ile ülkemiz tarım kültürünün fotoğraflarda ve tarım kültürümüzün gelişiminde etkili olmasını beklemektedir. Ülkemiz çok farklı özellikleri barındıran bir coğrafyaya sahip olması sebebiyle her bölgemizden fotoğraflar bulunmaktadır. Yarışmada 13 eser ödüle layık görülmüş olup toplam 36000 TL para ödülü verilmiştir.

Tarımla ilgili duyarlılığı geliştirmek amacıyla geleneksel hale getirilen yarışmanın en güzel fotoğrafları ülke genelinde sergilenmekte olup, İlimizde 22-24 Mart 2016 tarihleri arasında 60 adet fotoğraf halkın beğenisine sunulmuştur. atar3 atar1 atar2 atar4

 

Share
1572 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+8 = ?
Ağrı Manşet Ağrı Haber Sitesi Özgün ve Tarafsız Haber Anlayışıyla En Son Ağrı Haberleri