logo

reklam

Ağrı GSİM “Badminton Grup Müsabakalarına” Ev Sahipliği Yapıyor

Servet ARSLAN/AĞRI-BHA

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Gençler Kız-Erkek Badminton Grup Müsabakaları Ağrı’da başladı.

Merkez 2500 Kişilik Spor Salonu’nda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan organizasyona, 10 şehirden yaklaşık 150 sporcu, antrenör, öğretmen ve idareci katılıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din açılış konuşmasında, Gençlerimizin sporu sevmesi ve spora teşvik edilmesi bizim için çok önemli. Bu tür karşılaşmalar, hem sporcularımızın gelişimine katkıda bulunuyor hem de keyifli vakit geçirmelerini sağlıyor.

Sporun tabana yayılması, başarılı sporcuların hem milli takımlara hem de kulüplere kazandırılması açısından bu tür organizasyonları önemsediklerini ifade eden İl Müdürü Din, üç gün boyunca Ağrı’da devam edecek müsabakalarda farklı illerden gelen sporcuları, antrenörleri ve idarecileri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Din” Müsabakalarda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyor sporcularımıza, antrenörlerimize ve hakemlerimize başarılar diliyorum” dedi.

Açılış seremonisine; Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din, Spor Hizmetleri Müdürü Cemil budak, Spor Şube Müdürü Turan Tunç, Badminton İl Temsilcisi Nevzat Alpaslan, sporcular antrenörler ve idareciler katıldı.

Organizasyon, 26 Şubat Pazartesi günü sona erecek.

Share
835 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+6 = ?
Ağrı Manşet Ağrı Haber Sitesi Özgün ve Tarafsız Haber Anlayışıyla En Son Ağrı Haberleri