logo

reklam

AK Parti Başkanlar Adayı Tanıtımında Sayan’a Büyük İlgi

 

Ağrı’da Ak Parti Belediye Başkanları Aday Tanıtım Toplantısı gerçekleştirdi

Gerçekleştirilen  Toplantıya AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, İl Başkanı Abbas Aydın, Eski AK Parti Milletvekili Halil Özyolcu ve Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ve İlçe Belediye Başkanları katıldı.

Aday tanıtım toplantısında Salonu hınca hınç dolduran vatandaşlar ve partililer Belediye başkan Adayı Savcı Sayan’a büyük teveccüh gösterdi.

Kendisine gösterilen teveccühe saygıyla eğilen Sayan, Ağrı için her şeyiyle mücadele edeceğini belirtti.

Sayan, aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada” Hedefim 8 ayda büyük hizmetler yapan Ağrı Valisi Elban’ı Geçmek. Tarihi bir süreçten geçiyoruz, ya Ağrımızı batı illeri ile yarışan bir il haline getireceğiz, ya da sürekli göç veren huzursuzluğun baş gösterdiği, hizmetin gelmediği, yoksulluğun baş gösterdiği bir Ağrı’ya razı olacağız.Biz Ağrı’nın ekmeği suyu ile  büyümüş evlatlarıyız, hepimizi ilgilendiriyor, hepimiz için önemli bir sorun.ben burada büyüdüm, Ağrı benim atam, babam, toprağım,sevdam, aşkım Ağrı benim her şeyimdir. Ben Ağrı’yı güzel mutlu huzurlu gördükçe bende mutlu huzurlu olurum, beş yüz elli bin nüfuslu Ağrı  niye bir milyon olmasın…Dışarıda bir buçuk milyon Ağrılı var. Gurbette yaşamanın ne olduğunu bilmiyor muyuz?
Hayat şartları bizleri, toprağımızdan kopardı hiç bilmediğimiz şehirlere, sokaklara, caddelere attı. Hemşerilerimizin kardeşlerimizin memleket hasreti bitecek geri dönecekler. Ben Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Torpilli Adayım, Cumhurbaşkanımız Ağrı’yı çok önemsiyor, Ağrı’ya çok önem veriyor, beni çağırıp; Seni  Ağrı’ya gönderiyorum, bütün her şeyimle senin arkandayım Ağrı’yı birinci sınıf şehir yapacaksın, Ağrı’yı Doğunun Yıldızı Yapacaksın dedi.. Erzurum’u Geçeceğiz .Ben bütün Ağrı’nın Belediye Başkanıyım. 100.yıl mahallesinde çıkmaz sokak kalmayacak, yeni  caddeler, bulvarlar yapacağız. Yoksul gençlerimizi biz evlendireceğiz, çeyizini düzeceğiz, evini döşeyeceğiz 20.000 kişilik bir tekstil kenti yapacağız, Çin’de değil Ağrı’da üretilecek. Ağrı’nın taksisi Ağrı’nın aynası olacak, taksi durakları Nuh’un gemisi şeklinde olacak, şehre gelen misafirlerimiz  Ağrı’nın simgesi olan NUH’un gemisiyle karşılaşacaklar. Nerede Kan davası varsa, gideceğiz el öpeceğiz ayak öpeceğiz ama bu kan davalarını bitireceğiz,  artık kan akmayacak, bizim gençlerimiz gülecek, eğlenecek kan akmayacak artık.Kan davalarını bitireceğiz.”dedi.

 

Share
3081 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+2 = ?
Ağrı Manşet Ağrı Haber Sitesi Özgün ve Tarafsız Haber Anlayışıyla En Son Ağrı Haberleri