logo

reklam

Okan Geçgel:İnternet gazetecileri, 15 Temmuz mücadelesinin görünmez kahramanlarıdır

İnternet Gazeteciliği Derneği (TİGAD) Genel Başkanı Okan Geçgel, 15 Temmuz 2016 gecesi internet medyasının büyük bir görev üstlendiğini belirterek, “O gece yaşananları anlık olarak halka aktaran internet gazetecileri, 15 Temmuz’daki milli mücadelenin görünmez kahramanları olmuştur.” dedi.

Okan Geçgel, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Geçgel’in mesajı şöyle;

“15 Temmuz gecesi, şanlı tarihimizin en büyük destanlarından biri olarak hafızalara kazınmıştır. O gece, aziz milletimizin ve kahraman güvenlik güçlerimizin onurlu duruşu ve dünyada eşi benzeri görülmemiş cesareti ile hain darbe girişimi püskürtülmüştür. Milletimiz verdiği ikinci kurtuluş mücadelesi ile bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğini bir kez daha ilan etmiştir.

Türk milleti, bu alçak darbe girişimine karşı verdiği mücadele, dirilişin sembolü olmuştur. Sokaklara dökülen vatandaşlarımız; birlik ve beraberliğimizi tüm dünyaya göstermiştir. Demokrasiye ve milli iradeye canı pahasına sahip çıkan milletimiz, geçmişte olduğu gibi 15 Temmuz’da da üzerine düşeni yerine getirmiştir.

15 Temmuz 2016 gecesi internet medyası da büyük bir görev üstlenmiştir. O gece yaşananları anlık olarak halka aktaran internet gazetecileri, 15 Temmuz’daki milli mücadelenin görünmez kahramanları olmuştur. Sahada görev yapan gazeteci arkadaşlarımızın aktardığı bilgiler, internet medyası aracılığı ile anbean tüm dünyaya duyurulmuştur.

Share
972 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+9 = ?
Ağrı Manşet Ağrı Haber Sitesi Özgün ve Tarafsız Haber Anlayışıyla En Son Ağrı Haberleri